tiistai 11. huhtikuuta 2017

PARIN KUUKAUDEN SUOSIKIT

Moikka ja hyvää tiistaita kaikille! Tänään oli aika pitkä päivä koulussa, mutta palataan vielä sunnuntaiseen ihanan rauhalliseen päivään. Syötiin tosi hyvä sunday brunch perheen kanssa eilen aamulla. Tein amerikkalaisia pancakeja, joista tuli muuten tosi hyviä. Oon tehnyt niitä aikaisemmin ja se on kyllä ehdottomasti paras resepti minkä oon löytänyt. Resepti löytyy TÄÄLTÄ. En ole pitkään aikaan tehnyt suosikkipostausta paitsi kauneussuosikit olen teille listannut, mutta nyt ajattelin tulla jakamaan teille ei-meikki suosikit parilta viime kuulta.
Olen jo pitkään miettinyt ja halunnut ostaa matkalaturin ja vihdoin tuli tilanne jossa oli pakko sellainen ostaa. Löysin tällaisen tosi hyvän Gigantista ja tämä on kyllä pelastanut tilanteet kun ei ole pistorasiaa lähellä tai akku on muuten vain tyhjä eikä ole aikaa mennä seisomaan pistokkeen viereen.
Tässä näkyvät viimeisimmät kirjasuosikit. Marie Kondon KonMari kirja on näkynyt kaikkialla ja oli tosi innoissani lukea sitä kun sain sen joululahjaksi. Samoin kävi uusimmalle Harry Potterille. Oon aina ollut iso Potter- fani ja kun uusi kirja pilkotti joulupaketista on super innoissani.
Siis mä olen ihan älyttömän huono pitämään kasveja elossa joten kun käytiin pari kuukautta sitten äidin kanssa IKEA:ssa niin mukaan tarttui kaktus ja se on edelleen elossa xd En vaan yksinkertaisesti muista kastella kukkia, joten ne kuolevat aina tosi nopeasti. On kuitenkin tosi ihanaa jos huoneessa on jotain kasvillisuutta.
Viimeisenä muttei vähäisimpänä hiussuosikkeina on ollut vasemmalla puolella oleva ''pörröisyyteen ja sähköisyyteen'' auttava suihke, joka on oikeasti pelastanut nämä talven ja alkukevään päivät kun hiukset on niiiin sähköiset ettei näe mitään ja ne vaan sähisee xd Toisena suosikkina on tuo oikean puoleinen tyvi volyymisuihke. Tämä tuote tuli tammikuun Bette Boxissa ja ensimmäisellä kerralla en pitänyt siitä yhtään, mutta tajusin lopulta, että olin käyttänyt sitä väärin ja sen takia hiukset näyttivät rasvaisilta vaikka olin ne juuri pessyt. Nyt kun osaan käyttää tätä niin tää on kyllä tosi hyvä!

Mitkä on teidän viimeaikaisia suosikkejanne?

8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja suosikkeja! Konmari kiinnostaa kovasti. Oon yrittäny saada sitä käsiini mutta kirjastossa sillä on vaikka kuinka monta varausta :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini! Joo, uskon että aika moni haluaa sen lukea :)

   Poista
 2. Noi sun puhelimen kuoret♥ Aivan ihanat! Toi matkalaturi on kyl tosi kätevä. Itella on myös mut pikkusen leveempi malli ku sulla. Harvoin lähen ulos ilman sitä :D
  Iteki haluisin lukasta ton Harry Potter kirjan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Paula, tykkään kanssa tosi paljon :) Matkalaturi on kyllä tosi kätevä. Kannattaa lukea se!

   Poista
 3. Kivoja suosikkeja! & aivan ihana uus banneri myöskin <3

  VastaaPoista
 4. Mulla on toi sama matkalaturi kun sulla (kai), vaan vaaleanpunaisena! :D en vaan ikinä muista ladata sitä niin se ei oo aina ollut pelastamassa mua kun olen sitä kaivannut :D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista